Αμεση βΟΗθεια και μεταφορΑ με ασθενοφΟρα πλΗρως εξοπλισμΕνα

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ  24/7 εξυπηρΕτηση

κλειστε ραντεβου

Immediate assistance and transport with fully equipped ambulances

Emergencies 24/7 service

Appointment

Ο Βασίλης Κέκκης πραγματοποιεί Έκθεση Ζωγραφικής- Αποκαλύπτει τα «ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ» – Εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο

Οκτ 13, 2023

Με μια νέα “μορφή” αυτοπαρουσιάζεται στο κοινό ο γνωστός στην ασφαλιστική αγορά Βασίλης Κέκκης προκαλώντας έκπληξη με την ισχυρή καλλιτεχνική του υπόσταση όπως αυτή αποτυπώνεται στους ζωγραφικούς πίνακες που για πρώτη φορά εκθέτει στις 20 – 22  & 27 -29 Οκτωβρίου 2023 & ώρες : 17:00 – 20:00 στο ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Πολυδιάστατος, ως γνωστόν, ο κ. Κέκκης είχε κρατήσει αυτή την δραστηριότητά του ως καθαρά προσωπικό σημείο αναφοράς μη συναφές με τον επαγγελματικό στίβο της ιδιωτικής ασφάλισης που για δεκαετίες διαπρέπει.  Ωστόσο  ήλθε η ώρα της αποκάλυψης. Σειρά εκθεμάτων με διαφορετικό περιεχόμενο που διακρίνεις ότι περνούν από όλα τα εικαστικά ρεύματα και τάσεις ζωγραφικής δείχνουν τον ψυχισμό του καλλιτέχνη Βασίλη Κέκκη. Στα έργα του με αψεγάδιαστο ρεαλισμό αποτυπώνει σκέψεις, συναισθήματα, ιδέες.

Σημαντικός λόγος στην απόφαση του κ. Κέκκη να εκθέσει τα έργα του είναι ότι : μέρος των εσόδων θα διατεθεί  για την οικονομική ενίσχυση ζωγράφων που θέλουν να επαναδραστηριοποιηθούν.

Με καθαρά κοινωνικό πρόσημο σε αυτή την πρώτη του εμφάνιση καλεί  και με χαρά θα υποδεχθεί, όπως αναφέρει, γνωστούς, φίλους, συνεργάτες και συνοδοιπόρους της ασφαλιστικής αγοράς που θα επισκεφθούν την έκθεση. Εκεί οι επισκέπτες  ίσως  να ανακαλύψουν στα έργα και κάποια ψήγματα χαρακτηριστικών που ο Βασίλης κατά την μακρά του πορεία στον κλάδο πέρναγε στην τεχνοκρατική ασφαλιστική εργασία.

Τέχνη, ευαισθησία, καλλιέργεια, συμπεριφορά, αποτέλεσμα μια σειρά αλληλένδετων χαρακτηριστικών που συμπορεύονται με τον καλλιτέχνη και διαμορφώνουν την ξεχωριστή προσωπική του εικόνα στην επαγγελματική διαδρομή. Αυτό θα μας δείξει ο κ. Κέκκης στην έκθεσή του και μέσα από τα έργα του.

Αρωγοί του στην έκθεση δύο σημαντικές εταιρικές οντότητες με δυναμική παρουσία στην αγορά η ασφαλιστική εταιρεία Eurolife FHH  και το ιδιωτικό νοσοκομείο Therapis General Hospital

Με αφορμή την έκθεση επικοινωνήσαμε μαζί του και όπως μας είπε από πολύ νεαρή -παιδική- ηλικία ένιωσε αγάπη σε αυτή την μορφή απόδοσης συναισθημάτων. Μεγάλωσε “μαζί της”, ενασχολήθηκε πάντα παράλληλα με ότι και να έκανε και εύρισκε στην ζωγραφική ένα πεδίο άπλετης έκφρασης. Τα έργα του -από όσα  ενδεικτικά μας έδειξε- είναι ιδιαίτερα, εκφραστικά, αρμονικά, με έντονα χρώματα και εντυπωσιακές συνθέσεις. Προτιμά το “λάδι”  ως υλικό εργασίας και με αυτό έχει κυρίαρχα δημιουργήσει έως σήμερα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΚΚΗΣ

Ο ίδιος σε μια λιτή του ανακοίνωση αναφέρει:

Ορισμός : «Ζωγραφική είναι η καλλιτεχνική εκδήλωση του οπτικού χαρακτήρα που χρησιμοποιεί ένα σύνολο τεχνικών και υλικών για να συλλάβει, σε μια συγκεκριμένη επιφάνεια, μια γραφική σύνθεση σύμφωνα με ορισμένες αισθητικές τιμές»

Ίσως …αλλά μάλλον όχι . Τώρα που το ξανασκέφτομαι….σίγουρα όχι

Η Ζωγραφική είναι ποίηση που σωπαίνει  και οι ζωγραφικοί μου πίνακες … η οδύσσεια της ψυχής μου.

Έκφραση  ιδεών και ανησυχιών, φόβων και επιθυμιών, αισθημάτων και σκέψεων,  αποτυπωμένες  στον  καμβά .

Είναι πρόκληση για  έναν  μη – Ζωγράφο, να  αποφασίσει  να κάνει  μια  έκθεση  ψυχής .

Μια ανάγκη …πηγαία, μια προτροπή … ενστικτώδης, μια δεύτερη  ανάσα  και … το  αποφάσισα .

Ήρθε  η  ώρα  της απενοχοποίησης,

«ΟΝΕΙΡΑ  ΖΩΗΣ» στη φόρα .

Με μεγάλη  χαρά   θα  σας  υποδεχθώ  στην   πρώτη μου  έκθεση  ζωγραφικής  που  θα πραγματοποιηθεί  20 – 22  & 27 -29 Οκτωβρίου 2023 στο ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ & ώρες : 17:00 – 20:00 .

Συνοδοιπόροι σε αυτό το νέο μονοπάτι :