Διεθνή Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας Καρδιολογίας 2024

20/02/2024

Τα «ενδιαφέροντα κλινικά περιστατικά καρδιακής ανεπάρκειας» ήταν το θέμα της Ομιλίας, της Καρδιολόγου Α. Νικολοπούλου MD, MSc, PhD, Αν.Διευθύντριας Καρδιολογικού Τμήματος του Therapis General Hospital, στα Διεθνή Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Η σημαντική αυτή διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν επιστήμονες από όλο τον κόσμο έλαβε χώρα 15 -17 Φεβρουαρίου 2024, στην Αθήνα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλήρης Έλεγχος για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

12/02/2024

Η σεξουαλική υγεία είναι κομμάτι που απασχολεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού. Ακόμα και για τα πιο επικίνδυνα νοσήματα όπως το AIDS, η έγκαιρη διάγνωση είναι πολύ σημαντική. Η πορεία ενός σεξουαλικού νοσήματος ή λοίμωξης θα είναι τελείως διαφορετική, εφόσον το άτομο ακολουθήσει άμεσα την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνας κατά του Καρκίνου: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή από το  Therapis General Hospital

07/02/2024

Ο Φεβρουάριος είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, και η ανάδειξη της σημασίας τόσο της πρόληψης, όσο και της έγκαιρης διάγνωσης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Therapis General Hospital: Ιατρικοί Υποστηρικτές στο 9o Lycabettus Run

05/02/2024

Το Lycabettus Run, επιστρέφει για 9η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου 2024 στο λόφο του Λυκαβηττού. Την ημέρα του αγώνα το Therapis General Hospital θα δώσει το παρόν, τόσο με ένα πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ασθενοφόρο, το οποίο θα βρεθεί στον χώρο της διοργάνωσης για την ασφαλή διεξαγωγή της, όσο και με τη συμμετοχή ομάδας τρεξίματος […]

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ