Αμεση βΟΗθεια και μεταφορΑ με ασθενοφΟρα πλΗρως εξοπλισμΕνα

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ  24/7 εξυπηρΕτηση

κλειστε ραντεβου

Immediate assistance and transport with fully equipped ambulances

Emergencies 24/7 service

Appointment

covid – 19

Μετρα Covid

Στο Therapis General Hospital, βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για την προάσπιση της υγείας των ασθενών μας. Το σύνολο των διαδικασιών και πρακτικών που εφαρμόζονται στο Therapis General Hospital, αναδεικνύει τον πλέον διαφανή τρόπο δέσμευσής μας για τη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας και ποιότητας της υγειονομικής φροντίδας των ασθενών μας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που εμφανίστηκε κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας,  το Therapis General Hospital, ανταποκρίθηκε άμεσα εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να θωρακίσουμε τις εγκαταστάσεις μας, προστατεύοντας την υγεία των ασθενών μας αλλά και των εργαζομένων μας.

Στα πλαίσια αποτροπής της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Πολιτείας και του Ε.Ο.Δ.Υ., το Therapis General, λαμβάνει μια σειρά από αυστηρά μέτρα προφύλαξης και συγκεκριμένα,

πραγματοποιείται υποχρεωτικό  τεστ ανίχνευσης του ιού:

 

  • στο σύνολο του προσωπικού (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό ανά 7,10 και 15 ημέρες αντίστοιχα).
  • σε όλους τους ασθενείς που πρόκειται να νοσηλευτούν.
  • σε ασθενείς που υποβάλλονται σε εκτεταμένη και χρονοβόρο αλλαγή τραυμάτων ή παροχετευτικών συσκευών.
  • σε ασθενείς που υποβάλλονται σε βρογχοσκόπηση ή σπειρομέτρηση.
  • σε ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ή ανοσοθεραπεία.
  • σε ασθενείς της ΜΕΘ με βάση τα αυστηρά σχετικά πρωτόκολλα που ακολουθούνται στη μονάδα.
  • σε κάθε ασθενή που ο θεράπων ιατρός κρίνει απαραίτητο με βάση την κλινική εικόνα και το ιστορικό του.
  • σε κάθε ασθενή που πρόκειται να υποβληθεί στον οποιοδήποτε έλεγχο ή ιατρική πράξη και έχει ιστορικό νόσησης από Covid-19.

 

Το Νοσοκομείο διαθέτει, επίσης, κινητή μονάδα δειγματοληψίας ειδικά εξοπλισμένη και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, με την οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί, κατ’ οίκον, εξέταση αίματος καθώς και τεστ για τον SARS-COV2, για όσους το επιθυμούν.

Στο επιστημονικό δυναμικό του Therapis General Hospital, Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου είναι ο Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ανδρέας Καραμπίνης, αποτελώντας ένα πολύτιμο σύμβουλο σε θέματα λοιμώξεων καθώς και στην επιλογή των βέλτιστων πρακτικών αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19.

Το Therapis General Hospital, ανταποκρινόμενo στις αυξημένες ανάγκες της εποχής και εφαρμόζοντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα, διενεργεί μοριακούς ελέγχους ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2 και έλεγχο αντισωμάτων.