Αμεση βΟΗθεια και μεταφορΑ με ασθενοφΟρα πλΗρως εξοπλισμΕνα

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ  24/7 εξυπηρΕτηση

κλειστε ραντεβου

Immediate assistance and transport with fully equipped ambulances

Emergencies 24/7 service

Appointment

Κατευθυνόμενη βιοψία προστάτη Elastic Fusion στο Therapis General Hospital

Νοέ 3, 2023

Το Therapis General Hospital ενέταξε στο δυναμικό του Ουρολογικού Τμήματος το πρωτοποριακό KOELIS TRINITY, ένα πρωτοποριακό σύστημα Τρισδιάστατης χαρτογράφησης προστάτη με τεχνολογία αιχμής.

ELASTIC 3D TRUS AND MRI FUSION… FOR TARGETED PROSTATE BIOPSY

 

Το ΚΟΕLIS TRINITY εξασφαλίζει την εξατομίκευση της φροντίδας των ασθενών αφού διαθέτει 3D Υπέρηχο με ελαστική Σύντηξη – Elastic Fusion που συνδυάζει πλήρως 3D live διορθικό υπερηχογράφημα και πολυπαραμετρική μαγνητική τομογραφία για να οπτικοποιήσει σε πραγματικό χρόνο την τρισδιάστατη χαρτογράφηση των δειγμάτων βιοψίας και την ακριβή προσέγγιση των βλαβών εντός του προστάτη για λήψη των δειγμάτων βιοψίας με ακρίβεια χιλιοστού.

Διαθέτει 3 αποκλειστικές τεχνολογίες: 3D Live US scan, Organ Based Tracking, Elastic Fusion

Εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εξέταση βιοψίας αφού παρέχει ιχνηλασιμότητα προκειμένου ο ιατρός να καταχωρήσει θέσεις πυρήνων βιοψίας σε μια εξατομικευμένη χαρτογράφηση για την ακριβή προβολή και καθοδήγηση τυπικών ή στοχευμένων βιοψιών.

Παρέχει δυνατότητα αποθήκευσης και επανεξέτασης κάθε εξέτασης ασθενούς ανά πάσα στιγμή  (2nd Look).

https://youtu.be/zQNfq_x1GkU?si=f50kBDg5tbhGuJar

Το ΚΟΕLIS TRINITY φροντίζει για την βελτιστοποίηση δειγματοληψίας προστάτη (καλύτερη κατανομή βιοψιών, λιγότερες και ουσιαστικές λήψεις βιοψίας), ενώ πραγματοποιεί εγγραφή, εκτύπωση και εξαγωγή της εξέτασης για διασφάλιση υψηλής ποιότητας, ιχνηλασιμότητας και ενημέρωσης των ασθενών.

Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ουρολογικής Κλινικής του Therapis General Hospital, με την προσθήκη του KOELIS TRINITY διασφαλίζουν την βελτιστοποίηση των θεραπευτικών επιλογών με γνώμονα την υψηλή ποιότητα παροχής στον ασθενή και αποτελεί διεθνώς το μέλλον της διάγνωσης του καρκίνου του προστάτη.


Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο 210 729 1111 ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.


Βρείτε το Therapis General Hospital στα social media:

Instagram | Facebook | LinkedIn