Αμεση βΟΗθεια και μεταφορΑ με ασθενοφΟρα πλΗρως εξοπλισμΕνα

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ  24/7 εξυπηρΕτηση

κλειστε ραντεβου

Immediate assistance and transport with fully equipped ambulances

Emergencies 24/7 service

Appointment

Ιατροτεχνολογικος Εξοπλισμος

Τεχνολογια Αιχμης

 

Τον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το Therapis General Hospital έρχεται να πλαισιώσει ομάδα ιατρών -μόνιμων αλλά και συνεργατών- υψηλής εξειδίκευσης, ώστε συνεπικουρούμενοι από το έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό να γίνει πράξη το όραμα μας: να προσφέρουμε με σεβασμό και ευθύνη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στον συμπάσχοντα συνάνθρωπο, σε προσιτό κόστος.

Το Therapis General Hospital καινοτομεί επίσης στην ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών από την εισαγωγή μέχρι το εξιτήριο.

Ο θεράπων ιατρός είναι σε θέση να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τις απαντήσεις των εξετάσεων που έχει παραγγείλει καθώς του προσφέρεται πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο του ασθενή του απομακρυσμένα.

Μια άλλη καινοτομία είναι οι πέντε χειρουργικές αίθουσες 5ης γενιάς οι οποίες αξιοποιώντας τη ψηφιακή υποδομή για την ταχεία μετάδοση των εξετάσεων του ασθενούς δίνουν τη δυνατότητα στους χειρουργούς να λαμβάνουν μέσω του συστήματος PACS όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Είναι αυτονόητο ότι παρέχεται η δυνατότητα αποθήκευσης των ενδοσκοπικών πράξεων που διενεργήθηκαν από τους χειρουργούς στον ψηφιακό φάκελο του ασθενή.

Τεχνολογία αιχμής
therapis info

Ασφαλεια

 

Οι χώροι στους οποίους στεγάζεται το Therapis General Hospital ανακατασκευάστηκαν πλήρως κατά την περίοδο 2018 – 2020, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εξαώροφο κτίριο που διαθέτει 82 νοσηλευτικές κλίνες, με άριστες ξενοδοχειακές υποδομές, με λειτουργικούς και πλήρως εξοπλισμένους θαλάμους ασθενών.

 

Το κτίριο επανασχεδιάστηκε από εξειδικευμένη Αρχιτεκτονική ομάδα νοσοκομειακών σχεδιασμών, ώστε να είναι φιλικό στον χρήστη και στον επισκέπτη και να πληροί τις επιταγές της νομοθεσίας στο ακέραιο.

Έχουν χρησιμοποιηθεί φιλικά υλικά προς το περιβάλλον, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ανακυκλώσιμα, χαμηλής ενεργειακής απαίτησης ενώ διαθέτει όλα τα standards ασφαλείας για κτίριο της κατηγορίας του.

 

Οι μελέτες χρωμάτων και φωτισμού στους χώρους υλοποιήθηκαν με γνώμονα τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας για τον χρήστη των υπηρεσιών αλλά και για τους εργαζόμενους.

 

Οι χειρουργικές αίθουσες είναι προκατασκευασμένες και είναι επενδεδυμένες με υλικά γνωστά για τις μοναδικές τους αντιμικροβιακές ιδιότητες, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική του χώρου με την ασφάλεια των χρηστών.

Δωματια & Εξοπλισμος

Kύριο μέλημά μας είναι η παραμονή κάθε ασθενούς που εισάγεται για νοσηλεία, σε ένα σύγχρονο, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Γι’ αυτό τόσο τα δωμάτια όσο και η διατροφή πληρούν υψηλές προδιαγραφές.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, δωμάτια με πλήρη εξοπλισμό, καθώς και με υψηλών προδιαγραφών σίτιση, η κλινική Therapis General Hospital εξασφαλίζει άνεση και ποιότητα στην καθημερινότητα κάθε νοσηλευόμενου, από τη στιγμή της εισαγωγής έως και το εξιτήριό του.

Εξοπλισμός Δωματίων

• Σύστημα ρύθμισης φωτισμού
• Χειριστήριο κλήσης του νοσηλευτικού προσωπικού
• Χειριστήριο ρύθμισης κλίσης κρεβατιού
• Τηλεόραση
• Απεριόριστη ελεύθερη σύνδεση Wi-Fi
• Τηλεφωνική σύνδεση
• Θέρμανση και Κλιματισμός
• Υπηρεσίες Γραμματειακής υποστήριξης (business on demand)

about-icon-1

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

 

Η ημέρα της εισαγωγής

Όταν φτάσετε στο Therapis General Hospital, προσέρχεστε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών που βρίσκεται στο ισόγειο.

Βεβαιωθείτε ότι είστε στο νοσοκομείο τουλάχιστον 1 ώρα πριν από τη χειρουργική επέμβασή σας, προκειμένου να ολοκληρώσετε τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να μεταφερθείτε στο δωμάτιό σας.

about-icon-1

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

 

Σας συστήνουμε να έχετε μαζί σας τα πιο κάτω προσωπικά αντικείμενα, που θα σας είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νοσηλευτήριο:

Είδη ατομικής υγιεινής, όπως οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σφουγγάρι πλύσης, σαπούνι, σαμπουάν μαλλιών, βούρτσα μαλλιών, πετσέτα προσώπου και μπάνιου.

about-icon-1

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

 

Για την παραλαβή αντιγράφου του ιατρικού φακέλου ασθενούς, απαιτείται έγγραφη αίτηση.

Ο ιατρικός φάκελος είναι απόρρητος και για την παραλαβή του απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ίδιου του ασθενούς.

Στην περίπτωση που συγγενής ή συνοδός επιθυμεί να παραλάβει αντίγραφο φακέλου ασθενούς ή εξετάσεων, θα πρέπει να διαθέτει τη σχετική εξουσιοδότηση από τον ασθενή.

Πληροφορίες για τη νοσηλεία και την κατάσταση του ασθενή δίνονται μόνο από το θεράποντα ιατρό και δεν παρέχονται τηλεφωνικώς.

about-icon-1

ΕΞΙΤΗΡΙΟ

 

Ο θεράπων ιατρός ενημερώνει τον ασθενή και το νοσηλευτικό προσωπικό για το εξιτήριο και χορηγεί οδηγίες αποθεραπείας.

Το Λογιστήριο Ασθενών ειδοποιεί για την προσέλευση τακτοποίησης του λογαριασμού και παραλαβή του εξιτηρίου. Ο λογαριασμός μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά (μέχρι 500€), προσωπική επιταγή ημέρας ή οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

about-icon-1

KAΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ THERAPIS GENERAL

 

Το Therapis General Hospital έχει προβεί στην δημιουργία ενός νέου καινοτόμου προγράμματος Υγείας  το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε σε πολύ χαμηλές τιμές έχοντας πλήθος παροχών για εσάς και όλη την οικογένειά σας.

Μάλιστα κάποιες από αυτές τις παροχές είναι εντελώς δωρεάν για όσους το επιλέξουν.

Οι κάτοχοι του προγράμματος αποκτούν την κάρτα Προνομίων, η οποία περιλαμβάνει Δωρεάν και Εκπτωτικές παροχές στην δομή του Νοσοκομείου και σε συμβεβλημένους με το Πρόγραμμα συνεργάτες, στην περίπτωση των οδοντιατρικών παροχών.

Όλες οι παροχές του Προγράμματος Υγείας  ενσωματώνονται σε μία ηλεκτρονική κάρτα, την οποία αποκτά ο πελάτης με τη σύναψη του συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσει εξειδικευμένος σύμβουλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.

about-icon-1

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

 

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασθενών με στόχο την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διευκολύνει τον ασθενή καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις μας.

Με υπευθυνότητα, ευγένεια και σεβασμό, παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση και διαχειρίζεται αποτελεσματικά και άμεσα όλες τις τυπικές διαδικασίες, σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα Τμήματα και Υπηρεσίες του Therapis General Hospital .

Σκοπός του είναι η δημιουργία αισθήματος άνεσης και ασφάλειας στον ασθενή και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης του προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

about-icon-1

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

 

Προκειμένου να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα στις υπηρεσίες του, το Therapis General Hospital έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.). καθώς και με την Τράπεζα Ελλάδος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ΕΥΔΑΠ κ.α.

Με αυτόν τον τρόπο οι ασφαλισμένοι των δημόσιων ασφαλιστικών φορέων μπορούν να νοσηλεύονται στα τμήματα Νοσηλείας και να επισκέπτονται τα Εργαστήρια, κάνοντας χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους.

Το Therapis General Hospital έχει συνάψει συμβάσεις συνεργασίας με μεγάλο μέρος ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Για την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες, έχει συσταθεί γραφείο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων ασφαλιστικών εταιρειών. (τηλ 210-7291111 εσωτ. 7091)

Το συγκεκριμένο γραφείο είναι σε θέση να διευθετεί την κίνηση των ασφαλισμένων στα τμήματα του θεραπευτηρίου και, μεταξύ άλλων, να εξασφαλίζει την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση τους στις περιπτώσεις προγραμματισμένων ελέγχων και εισαγωγών.

Οι τιμοκατάλογοι του Νοσοκομείου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα δεδομένα της αγοράς των υπηρεσιών υγείας, ενώ αντίθετα δεν γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από όλα τα τμήματά του.

about-icon-1

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Κεντρική Κουζίνα

Έχουμε δώσει  ιδιαίτερη βάση στη σίτιση των νοσηλευόμενών μας.

Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε την εσωτερική παρασκευή γευμάτων από δικό μας προσωπικό.

Η  Κουζίνα μας   λειτουργεί  σύμφωνα με τους κανόνες HACCP.

Το ημερήσιο μενού διατροφής επιβλέπεται από τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, εναλλάσσεται καθημερινά και αναλόγως προσαρμόζεται.

Τα προϊόντα που παρέχονται, είναι υψηλής ποιότητας και μαγειρεύονται καθημερινά υπό την επίβλεψη του σεφ μας, ενώ η προμήθειά τους γίνεται από πιστοποιημένους προμηθευτές.

Επίσης στο Therapis η μεγαλύτερη γκάμα προμηθειών διενεργείται από προμηθευτές βιολογικών προϊόντων.

  • All Day THERAPIS CAFFE and Lounge

Στον 6ο όροφο λειτουργεί το All Day THERAPIS CAFFE and Lounge στο οποίο οι επισκέπτες του Θεραπευτηρίου μπορούν να απολαύσουν μια σειρά ελαφρών γευμάτων, σνακ και ποτών πάντα με την φροντίδα και επιμέλεια του Σεφ μας.

about-icon-1

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Η εξειδικευμένη ομάδα του Therapis General Hospital , με επιστημονική αρτιότητα, αναλαμβάνει να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών που είτε δεν μπορούν να μετακινηθούν είτε χρήζουν αποθεραπείας στο σπίτι.

Με σύμμαχο την προηγμένη τεχνολογία που έχουμε στην διάθεση μας η ομάδα μας μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά τόσο σε συνήθεις όσο και σε πιο πολύπλοκες ιατρικές καταστάσεις τόσο στον θεραπευτικό όσο και στον διαγνωστικό τομέα και όλα αυτά στο σπίτι σας.

Επισκεπτήριο

Οι ώρες επισκεπτηρίου για τους ασθενείς της Κλινικής είναι 11:30π.μ. – 13:30μ.μ. και 17:30μ.μ. – 21:00μ.μ. καθημερινά.

Το ωράριο επισκεπτηρίου της Μ.Ε.Θ. είναι 12:00 – 12:30 & 18:30-19:00 (Μετά από συνεννόηση, με τον υπεύθυνο της ΜΕΘ)

• Συνιστάται να αποφεύγεται η ταυτόχρονη παρουσία στο δωμάτιο άνω του ενός επισκέπτη για κάθε ασθενή τις ώρες του επισκεπτηρίου.

• Μετά τις 21:00μ.μ. επιτρέπεται να παραμείνει στο δωμάτιό σας μόνο ο συνοδός που έχει πάρει άδεια να διανυκτερεύσει μαζί σας από την Προϊσταμένη Νοσηλευτικής. Εξαιρούνται τα μονόκλινα και lux, για τα οποία δεν απαιτείται άδεια παραμονής του συνοδού.

• Κατά τη διάρκεια της ιατρικής επίσκεψης, των ιατρονοσηλευτικών πράξεων, σε περιπτώσεις ύπαρξης μέτρων προστασίας αλλά και κατά την ανάπαυση των ασθενών, δεν επιτρέπεται στο δωμάτιο η παρουσία συγγενών, επισκεπτών ή συνοδών (μπορούν να παραμένουν στο σαλόνι του ορόφου )

• Παρακαλούμε ζητήστε από τους οικείους σας να μην σας επισκέπτονται σε περίπτωση που έχουν κρυολόγημα ή άλλη μεταδοτική ασθένεια.

• Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους του Therapis General Hospital